Alexander Bard

Jodå, Alexander är alltid mycket underhållande, men framför allt är han ett intellektuellt svärd som penetrerar det rabiatfeministiska, kvasiintellektuella, postmodernistiska, vänsterextrema och identitetspolitiska genusfläsket, och visar att det är just bara fläsk (och valfläsk när det är aktuellt), som är kemiskt fritt från hjärnceller, logik och intellektuell hederlighet.

En mänsklig företeelse som Gudrun Schyman är kvinna där nere och i brösthöjd, men uppe under håret och bakom ögonen finns ingen kvinna eller kvinnlighet. Där finns bara en kompakt massa av vänsterextrem tokfeminism, avundsjuka, manshat, falskhet och lögn. Detta upptäcker, analyserar och avslöjar Alexander på en nanosekund, och därför är han också det främsta hatobjektet för det patologiska genusflummets härolder i Sverige.

Det finns naturligtvis även andra skarpa hjärnor, tungor och pennor i Sverige, men tråkigt nog för landet sitter tyvärr de allra flesta tysta på kammaren av rädsla för STASI–influerade åtgärder mot dem från svensk MSM. Vi kan inte komma ifrån att modet är den främsta av egenskaper, enär den är grunden för alla andra, som ju den gode Winston Churchill lärde oss.

Alla vi riktiga människor i Sverige kan vara tacksamma för att vi har tillgång till Alexander Bard.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s