De kallar oss rasister

Ärlighet, ljus och yttrandefrihet är vad som kommer att driva den politiska korrektheten tillbaka ned i den avgrund den kom ifrån. Tiden är på frihetens sida och sanningen ska göra oss fria.

MED-bloggen

“Du är rasist för att du är vit, svensk och man och för att du vill stoppa de som flyr för att de har en viss hudfärg och kultur.”

Hennes vänner bildar en gladiatorarena runt oss två samtidigt som de eggar på hennes väninna med blickar av avsky mot mig och angelägna nickningar. Deras utsända kombattant inte bara missar mitt ursprungliga argument, utan även ironin i sina egna ord. Här står jag ännu en gång öga mot öga med lejonen i ringen, den här gången utanför ett klassrum. Det spelar ingen roll om jag bemöter deras argument med fakta, känslor eller personliga anekdoter, publiken har redan bestämt att jag har förlorat eftersom de är fler och i samtidens arena av åsikter för ungdomar råder bara en lag. Majoritetstyranni. Så varför träder jag då in på arenan, bespottad och hatad redan innan Malena Ernman och Henrik Schyffert hunnit ge mig tummen…

Visa originalinlägg 641 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s