Det finns inga trygga rum

Att man kräver ”trygga rum” beror på att de två senaste generationerna svenskar har formats till snöflingor, av bl. a. den svenska skolan och det svenska mediemonopolet, vilka helt enkelt kan beskrivas som levande organismer som saknar hud och därför måste skyddas från all kontakt. Det handlar om totalt söndercurlade människor, som kan ljuta en mental död bara av att bli motsagda i minsta struntsak. I en dystopisk framtid, med ekonomiskt förfall, social oro och öppet våld kommer samtliga av dess att gå under av sin egen ömtålighet.

Vi som varnar och som länge varnat för detta har inget ansvar för dessa sakernas sorgliga tillstånd, utan det åvilar till fullo PK-isterna och det politiskt korrekta svenska etablissemanget. När allting en dag faller samman kommer, som redan sagts, alla snöflingor att gå under, PK-isterna att fly landet och kvar blir vi övriga, d.v.s. alla vanliga människor som är födda under sextiotalet och tidigare. De som kommer att vara allra bäst mentalt förberedda är de allra äldsta av våra medborgare, de som är födda under den tidiga mellankrigstiden (1918-1925), även om de rent fysiskt är svagare än övriga. Dessa våra äldsta medmänniskor kommer också att bli våra vandrande uppslagsböcker när det gäller livets nödtorft.

Allt detta har staten ingen del i alls, utan det kan helt tillskrivas alla våra förfäder födda på 1800-talet eller tidigare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s