Anders Leion: Skogen

”Överheten har blivit allt större och skuggar allt mer av vår tillvaro. Visa dig värdig dina förfäder. Var med och skapa det nödvändiga uppbådet.”

Anders Leions flammande appell bör väcka anklang hos det, hunsade, toppridna, överbeskattade, bakomljusetförda, omyndigförklarade och åsidosatta svenska folket.

Information, samarbete och enighet, gentemot det korrumperade politiska och mediala PK-etablissemanget i Sverige, kan skapa förändring till det bättre fram emot verklighetsbaserat och genuint folkligt inflytande över landets framtid.

Låt oss använda den moderna tekniken för att samlas i den digitala skogen, och där skapa ett realistiskt alternativ till PK-överhetens förljugna floskler och ihåliga samhällsmodell. I linje med Anders Leions påpekande är vi skyldiga våra förfäder, de 40 generationerna svenskar sedan 800-talet, detta. Låt oss enas i omsorgen om vårt land, vårt folk och vårt arv!

MOTSTÅNDET ÄR VÅR SKYLDIGHET!

DET GODA SAMHÄLLET

Anders Leion

Sverige är skog, har alltmer skog. Över hälften av ytan upptas av skog och skogsmassan blir allt mäktigare.

Den finns bara där, stor och väldig. Men dagens urbaniserade befolkning tänker kanske bara på den någon gång, till exempel när skogen brinner och det blir bilder av detta i tv. Men dessa människor, boende i städer, skulle inte vara det de är om inte deras förfäder varit skyddade av skogen.

Visa originalinlägg 484 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s