Kina går åt ett håll och Sverige åt motsatt

Den feministiska humanitära stormakten har verkligen lyckats manövrera in Sverige i gruppen framtida socialistiska fattighus och flummiga drömstater. Detta är känt av svensk MSM, men förtigs nogsamt av ideologiska skäl. Det är viktigt att denna information sprids till så många röstberättigade svenskar som möjligt. Tack Anders Thorén för inblicken!

anthropocene

Från gamla vännen Anders Thoren har jag fått följande jämförelse av utvecklingen mellan Sverige och Kina. Läs den och tänk igenom vad det kommer att innebära i framtiden.

Lars Bern

Efter ca 25 år i Kina både som företagsledare och pensionär har jag nu flyttat tillbaka till Sverige efter totalt mer än 30 år i utlandet. Då kan det ju vara på sin plats att göra några jämförande reflexioner över hur jag upplevt Kina jämfört med Sverige.

Varför är Sveriges för hållande till Kina så väsentligt? Många tror fortfarande att Kina är ett utvecklingsland och tror att folket lider under en allenarådande diktatur. Inget kan vara mer felaktigt. Kina är idag en i princip en enpartistat (även om det finns vissa andra småpartier), men en mycket välmående stormakt, som utvecklas med en rasande fart, efter det att man ställde om från socialism till kapitalism. Det Kina jag kom till 1994…

Visa originalinlägg 953 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s