Globalisterna och demokratin

Soros och övriga i globalistmaffian utövar inte sin makt i enskilda länder utan i betydligt större enheter, som t.ex. FN, EU, Världsbanken, IMF m.fl., där skalan gör att det uppmärksammas mindre av befolkningarna i enskilda länder. Står man inne i Ojnareskogen ser man träd men inte hela skogen. Står man mitt i Sibirien ser man ännu mindre.

Det är ingen tvekan om att den svenska riksdagen har förflyttat delar av sin egen makt, dels genom själva medlemskapet i EU, dels genom att vara drivande i arbetet med att befrämja planerna på att utöka EU:s imperialistiska ambitioner.

DET GODA SAMHÄLLET

Patrik Engellau

Nyligen skrev jag en text om att det inte är globalisterna – Rockefeller, Soros, de multinationella företagen, EU, kanske FN och så vidare – som är mina huvudfiender utan i stället det svenska politikerväldet. Där fick jag en hel del mothugg av läsare för vilka det internationella kapitalet et consortes är den makt som verkligen styr världen. För dem saknar det svenska politikerväldet självständig betydelse och bara är globalisternas nickedockor.

Det är svårt att bevisa att det inte ligger till på det sätt som globalistteoretikerna menar men det är lätt att förklara varför man, jag i det här fallet, inte gillar globalistteorierna.

Visa originalinlägg 711 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s