”Inte alla policyer bygger på vetenskap”

”En elev som påtalar att det finns två kön; man och kvinna, blir utslängd från klassrummet. Eleven bemöter sin lärare med att påtala att det han säger inte är en åsikt utan vetenskap och får till svar av läraren att ’alla policyer inte bygger på vetenskap’”.

Maken till sjuklig vanföreställning och aggressiv idioti, som läraren här ger uttryck för, får man leta efter. Även om detta är ett exempel från Storbritannien, är det inte utan att man undrar om detta också förekommer i Sverige.

Jag tycker inte att det är konstigt om man själv känner sig våldsbenägen, när man ställs inför den här typen av vänsterflummig, postmodernistisk och PK-istisk propaganda och repression.

Gammalkatolsk idédebatt

Kristna som tror på (och vågar artikulera) den naturliga ordningen av ”man och kvinna” kommer att ha en tuff tid de närmaste åren. Förtryck kan börja med att en elev får lämna klassrummet; för att snart utvecklas till en officiell statlig ortodoxi och obligatorisk mening och foglighet under hot om uppsägning från sitt arbete, eller summariska arresteringar och rättegångar för överträdelse av lagar om ”hat”. Vem skulle ha trott att frågan om man och kvinna, äktenskapets natur och sanningen om människans skulle bli grunden till kristen förföljelse?

View original post 333 fler ord

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s