Indicierna pekar på regeringscensur!

Nu ringer den stora varningsklockan.

Bilden av och bakgrunden till stängningen av Swebbtv:s kanal på YouTube börjar nu växa fram. Det är en skrämmande bild av vad den svenska regeringen tillåter sig i förhållandet till landets grundlagar och dess historiska rättstradition.

Det börjar nu bli uppenbart att regimen, främst förkroppsligad av justitieminister Morgan Johansson, menar allvar med sin retorik och att man även är beredd att genomföra den med tvång – än så länge bara digitalt tvång.

Svensk Webbtelevision – Medborgarnas Media – är Sveriges största alternativa TV-kanal, och är som sådan oerhört viktig för gräsrotsdemokratin och det folkliga inflytandet i svensk samhällsdebatt.

Alla Sveriges dissidenter bör stödja, hjälpa och befrämja Swebbtv, dess personal, aktiviteter, evenemang och aktioner.

STÖD SWEBBTV! BEKÄMPA REGERINGENS GRUNDLAGSTRIDIGA CENSUR!

anthropocene

Jag fick idag följande kommentar till fredagens text om nedstängningen av Swebbtv:

Sverige har infört regioncensur, precis som Nordkorea. Jag bor i Kina och har ett fint nätverk av proxies så jag kan flytta runt i världen. Jag provade två gånger, båda från USA (via en USA proxy), och SwebbTV tycks ligga kvar, jag tittade på ”SwebbTV intervjuar Gustav Kasselstrand i Kungsträdgården under valfinalen” och ”VÄNSTER-JESUS & SVERIGE – Lars Enarson (Swebbtv klipp)” och båda fungerade. Svenska staten har alltså inför censur i Sverige av aldrig tidigare skådade mått. Diktatur är nu infört i Sverige. 

Det är alltså uppenbart att Google/Youtube bara stängt ner Swebbtv i Sverige. Detta stärker intrycket av att det alltså inte kan röra sig om ett brott mot Youtube regler för communityn eftersom man bara stängt av den svenska delen. Och således är påståenden om att det skulle förekommit hets mot folkgrupp bara ett svepskäl, för vore…

Visa originalinlägg 442 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s