Sveriges öde ligger dolt i demografin.

Sanningen om demografin i Sverige idag och prognoser och trender för de närmaste tio åren måste på något sätt, i översiktlig och lättsmält form, nå ut till landets alla röstberättigade innevånare. Det kan inte ske med hjälp av svensk etablerad press, privatägd TV-media eller Public Service, och heller inte med hjälp av sjuklöverpartierna, vilka inte är intresserade av någon form av debatt kring detta ämne.

Frågan är om det räcker med sociala och andra alternativmedier för att klara den uppgiften, eller om det krävs ytterligare och helt nya metoder och kanaler. Bör man kanske till och med då inräkna även hjälp utanför Sverige? Internationell alternativmedia (Internet, press, radio och TV) är kanske det medel som kan få ut det svenska PK-etablissemanget på den offentliga arenan.

Invandring och mörkläggning

I dag gästas bloggen av Sven Valerio

Inom en politisk rörelse är det av vikt att skapa ett slagkraftigt gemensamt språk för spridning och försäljning av det egna politiska budskapet. Alla 1900-talets stora ideologier och rörelser har sina egna begrepp, slagord och språkliga formstil. Svenska språket är synnerligen väl lämpat att skapa ett sådant språk, eftersom möjligheten att bilda sammansatta ord är i det närmaste oändlig. I våra dagar har vänstern och vänsterliberaler upphöjt detta till en konst. Smaka bara på ord som ”klimatförnekare” eller ”näthatare”. En något äldre men ändå modern klassiker är ”främlingsfientlig”.

Före internet hade mainstreammedia exklusiv rätt, inte att skapa, men väl att sprida sådana ord. Från och med sociala mediers breda implementering, så har denna exklusivitet upphört. Men vänstern lärde sig vikten av denna praktik. Därför har man god näsa för när den nationella oppositionen lyckas skapa effektiva begrepp och ord att använda i sitt…

Visa originalinlägg 1 611 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s