Vad har svenskarna för intresse av dem som inte bryr sig om oss?

Ja, det är absolut ingen tvekan om att Menekse Mermer är en egocentrerad och relativistisk anywhere-partikel, som flyter med strömmen i det postmodernistiska och politiskt korrekta flödet av identitetspolitiskt vänsterflum i dagens Sverige.

Så länge hon gör det hon känner för och kan syssla med det hon för tillfället är intresserad av, är allt annat i Sverige och övriga världen sekundärt. Att hon inte har mycket till övers för sitt turkiska fädernearv visar ju bara att PK-ismen är nihilistisk till sin karaktär. Sedan tror jag ju inte heller att en bredkäftad groda som hon skulle kunna leva någon längre tid i Turkiet utan att hamna i konflikt med någon eller någonting. Särskilt inte i våra dagar när den nye sultanen som bäst håller på att totalt slå sönder Kemal Atatürks vackra skapelse från år 1923.

Det som skiljer Sverige och Turkiet i det avseendet är att i Sverige sker det med slug manipulation, medan Erdoğan valt en brutalt synlig maktutövning som man ju ändå måste säga är mer ärlig.

I framtiden när svenskarna har gjort sig av med den nuvarande regimen – som inte står Recep Tayyip Erdoğans styre efter när det gäller att slå sönder det gamla folkhemmet i Sverige – kommer det nya Sverige inte att ha några som helst likheter med dagens Sverige (i Turkiets fall är jag inte tillräckligt insatt för att våga gissa hur det kommer gå där).

När Sverige väl återuppstår ur samhällskollapsens ruiner – vars hela förlopp från död till uppståndelse kommer att utspela sig under Menekse Mermers livstid – är jag alls inte säker på att hon väljer att stanna kvar i Sverige, eller om hon väljer att söka sig någon annanstans kanske utanför Europa.

Hon kan naturligtvis skriva så mycket hon vill i Aftonbladet och på andra ställen under tiden, men frågan som jag ställer mig är varför somewheressvenskarna – som utgör den stora tysta majoriteten i vårt land – skulle vilja läsa om vad hon tycker?

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/a2xM74/nej-tack-jag-vill-inte-bli-svensk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s