Krossa det svenska flumsamhället!

Rutger Engellau serverar oss här en lysande och mycket underhållande satir. Det fasansfulla är att det i verkligheten finns människor, organisationer och politiska partier som tror på och önskar genomföra de i satiren beskrivna idéerna som systematisk samhällsform, d.v.s. det totalitära politiskt korrekta socialistiska utopiska samhället, som till sin konstruktion och funktion är allt igenom flummigt, värdelöst, dysfunktionellt, byråkratiskt och människofientligt, som i vardagens grå stenkross passiviserar, bryter ner och över tiden förslavar medborgarna såväl psykiskt som fysiskt.

Det ankommer på den reella svenska politiska oppositionen och alla självständigt tänkande medborgare att bekämpa och ta död på detta system, och beslutsamt, systematiskt, uthålligt och utan fruktan se till att anhängarna och utövarna av detta system fjärmas från all offentlig makt i Sverige.

DET GODA SAMHÄLLET

Samhället drabbas allt oftare av negativa konsekvenser till följd av olaglig verksamhet. Landets ledande partier har påkallat behovet av särskilda insatser av typ ”avhopparverksamhet” och exitprogram för så kallade gängkriminella. Socialstyrelsen nu tagit fram riktlinjer och praktiska tips för genomförandet av sådana insatser.

Från regeringshåll har förtydligats att samhällets svar på olaglig verksamhet primärt ska vara utbildning och arbete. Detta betyder per definition att problemet inte handlar om kriminalitet, utan om arbetslöshet som förekommer gruppvis.

Visa originalinlägg 527 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s