Sveriges frihetliga nationalhjältar, våra kända dissidenter.

Tack för din viktiga text. Den må vara svart men det är viktigare att den är sann. och att den behövs för att vi ska kunna ta oss ur den fruktansvärda björnsax vi som nation har hamnat i. Den politiska sfären har ju förskansat sig i sina bubblor och är immun mot alla folkliga yttringar, och medierna släpper ju inte fram några spontana uttryck för folkligt missnöje. Då de vanliga människorna inte kan nå ut i offentligheten själva, tyr de sig till kända personer som genom sin status kan göra detta. Förutsatt att dessa naturligtvis tillhör the good guys, som du själv, Aron Flam och alla de andra frihetliga nationalhjältarna bland de svenska kända dissidenterna. Era aktiviteter betyder mer för de vanliga medborgarna än allt vad Public Service och MSM pumpar ut i samhället varje dag. Dina tårtdiagram på Facebook har större betydelse och uppskattas betydligt mer bland gemene man än något som SVT, med alla sina resurser, förmår prestera. Aron Flams enmansdemonstrationer väcker större uppmärksamhet bland allmänheten än partiernas presskonferenser. Ni ska veta att det finns väldigt många människor där ute som uppskattar era insatser för ett friare och bättre Sverige, i linje med vårt lands gamla traditioner med yttrandefrihet och folkstyre. Ni ska veta att ni ses som obändiga skott på frihetens träd, som bryter igenom PK-etablissemangets asfalt och låter folkets hopp spira.

Bästa hälsningar
Magnus Rosensparr

P.S. Vill bara påpeka att det insmugit sig ett namnfel i artikeln. där det i uppräkningen av olika attentatsmän återfinns namnet Sune Mangs. Attentatsmannen ska ju vara Peter Mangs. Hans farbror, Knäppupprevy-mannen och sångaren Sune Mangs var en mycket snäll och god man.

säg att du skojar

Det skjuts och sprängs runt om i Sverige. Nästan dagligen. ”Stök” som det brukar heta i polisrapporterna. Men så har det alltid varit enligt vissa: massakern i Falun 1994, Sabbatssabotören 1946, massmordet på Ångaren Prins Carl 1900, bålbränningen av Malin Matsdotter 1676… Medan andra går runt med en molande olustkänsla i magen – skedde det verkligen vansinnesdåd så här ofta förr…? Och om jag nu inte minns det? Är det fel på mig? Är jag en ond människa som är mer rädd för att mina barn ska bli rånade eller sprängda i luften än för att polarisarna sägs smälta i rekordtakt?

Som så ofta i Sverige tillåts inga mellanlägen. Antingen är du FÖR klimatet eller MOT klimatet! Antingen SER du att muslimerna håller på att ta över eller så SER DU DET INTE!

Men.

Innan vi går in på den diskussionen: låt oss dröja oss kvar i det förflutna en stund. Den…

Visa originalinlägg 4 004 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s