Räddningen av Sverige måste finansieras, frågan är bara hur?

Det är inte realistiskt att tro att medelklassen vid förhöjd medvetenhet om sig själv skulle gå man ur huse och störta PK-staten. Att medelklassen i sin helhet plötsligt skulle bli beslutsam och välorganiserad som samhällsklass är också orealistiskt. Mer troligt är, att en liten grupp engagerade, modiga, oberoende (icke anställda), starka och välutbildade med bred kompetens ur den nettoskattebetalande medelklassen (som ett slags motsvarighet till det marxist-leninistiska elitistiska avantgardet), skulle kunna uppnå det eftersträvansvärda målet. Det stora och egentligen enda problemet i sammanhanget är att projektet kräver helt enorma summor pengar och då inte tillfälliga eller engångspengar, utan fasta, stadiga och uthålliga pengar. Det handlar om kapital av sådana mått som medelklassen aldrig själv kan uppbåda. Att som jämförelseobjektet det proletära avantgardet finansiera sin verksamhet genom stöld, rån, bedrägeri, utpressning, smuggling och en mängd andra kriminella källor, står ju inte öppet för den väluppfostrade och laglydiga medelklassen. Eftersom det handlar om svindlande summor är det bara den översta överklassen som kan komma ifråga som medelklassens finansiär. Med det avses ju naturligtvis inte bara Sverige som ju har en väldigt liten sådan, utan det som här avses är det internationella begreppet. Vad man inte får förbise är att långt ifrån alla världens oligarker och superförmögna människor är globalister, dvs de som backar upp våra svenska motståndare.

DET GODA SAMHÄLLET

Patrik Engellau

Häromdagen tjatade jag, bara som påminnelse, om min teori om var huvudmotsättningen går i Sverige, nämligen mellan å ena sidan politikerväldet med dess allierade och försörjda, å den andra den nettoskattebetalande medelklassen.

Snygg teori, Engellau, men vad ska vi ha den till?

En bra teori är praktiskt användbar eftersom den hjälper sina bärare att förstå, handla och i bästa fall till och med förutsäga. Min fru har en praktisk teori som säger att om hunden står och gnäller vid ytterdörren så vill han antagligen ut och kissa. Om hon handlar i enlighet med den teorin så avlöper det hela väl men om hon ifrågasätter den följer en hel del omak när den förtvivlade hunden till slut löst sitt problem inomhus.

Visa originalinlägg 602 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s