Återtag herraväldet över ditt eget öde svenska folk!

Det är klart att det inte går att skriva någon teoretisk happy-end-historia för att skyla över de fruktansvärda och ödesdigra misstag som landets ledning genomfört de senaste fjorton åren. Vi har en gammal passiv inhemsk kultur som nu ställs inför en utifrån kommande aggressiv kultur, och det kan bara sluta på två sätt. Antingen tar den invasiva kulturen över helt på sikt och då kommer Sveriges historia att en dag ta slut (jämför Roms undergång), eller så kommer den kultur som har besittningsrätten enligt urminnes hävd att vakna, inse sitt misstag, slå tillbaka angreppet och återställa ordningen genom repatriering och därmed eliminering av det demografiska hotet.

Den nuvarande situationen kan bara exklusivt lösas på dessa två sätt. Att inbilla sig att det skulle finnas någon tredje lull-lull-lösning är bara självbedrägeri som leder svenska folket i fördärvet.

DET GODA SAMHÄLLET

Richard Sörman

Nu heter det att Sverige behöver en ny ”berättelse”. Som om en välgörande berättelse om ett land i kris skulle vara möjlig att skriva bara för att man vill det. Hur ska det gå till? Ska propagandacentraler skapas som ska inpränta i oss alla, svenskar, turkar, somalier och araber, att vi är en del av en gemensam historia där vi alla kämpar för en gemensam sak? Lycka till.

Vi kommer under de närmaste åren få höra till leda att Sverige behöver en ny ”berättelse”. Sverige har förändrats, befolkningssammansättningen har förändrats. Många som bor i Sverige 2019 har inte sitt ursprung här. Vi delar inte längre språk eller gemensam kultur. Då är det berättelsen som ska rädda oss. Sverige behöver en ny berättelse.

Visa originalinlägg 840 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s