Moderaterna måste tydligt och klart avsvära sig Fredrik Reinfeldts förödande massinvandringspolitik.

”Hur många känner idag någon tillit till Fredrik Reinfeldt?”

Ja, det är inte många idag med facit i hand, och så långt har R. S. rätt. Man får dock inte glömma bort att Reinfeldt inte bara var godtrogen, lättlurad, dumsnäll och naiv. Det fanns ett medvetet ont anslag bakom hans agerande, vilket har vidimerats av hans företrädare som Moderat partiledare Bo Lundgren.

Det finns många inom M som vet detta, men ändå har partiledningen någon form av tillit till Reinfeldt, vilket är mycket olyckligt för partiet. Först när partiet tar tydligt och bestämt avstånd från hans politik kan partiet gå vidare mot en bättre framtid. Visst fick M många mandat under Reinfeldts ledning, men vad nytta gör det att springa fort när man springer åt fel håll?

Även Socialdemokraterna har ett ansvar för den fullständigt urartade massinvandringspolitiken, men huvudansvaret har Fredrik Reinfeldt med bistånd av Miljöpartiet.

För att återfå tilliten till sitt parti måste Moderaterna ta avstånd från Reinfeldts förödande politik.

DET GODA SAMHÄLLET

Richard Sörman

Fredrik Reinfeldt tycker inte om att danskarna har upprättat gränskontroller mot Sverige. Vi måste ha tillit till varandra säger han. Det är livsfarligt att inte ha tillit. Reinfeldt borde verkligen läsa på vad tillit är och hur det fungerar. Han har själv lyckats rasera det mesta av sitt politiska tillitskapital. Tillit existerar inte i ett vakuum. Tillit är något man förtjänar.

I ett redan berömt uttalande gjort på svenska mässan i Göteborg kritiserar Fredrik Reinfeldt danskarna för att de nyligen har upprättat gränskontroller mot Sverige. Vi måste ha tillit till varandra säger Reinfeldt. Det är tillit som gör världen öppnare. Vi och dom-tänkande är livsfarligt. Vi måste hålla fast vid vår öppenhet.

Visa originalinlägg 739 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s