Sverige måste välja väg. Sverige måste bejaka sitt sanna jag.

Koncist, klartänkt och klokt budskap av Chris (som vanligt men tål att upprepas).

Sverige står inte som tidigare som åsnan mellan två höstackar, den vänstra (socialismen) och den högra (borgerligheten). Sverige står och blickar ut över en oändlig tundra utan några igenkännbara landmärken, saknar karta och kompass och vet inte hur eller vart man ska fortsätta sedan GAL-TAN ersatt höstackarna.

Så vill jag beskriva min bild av det scenario Chris skildrar i sin artikel och vars grunddrag jag helt instämmer i. Sverige måste snart börja röra sig i någon riktning för att inte frysa fast i tundrans dödliga grepp. Själv vill jag delge några synpunkter på framtiden.

Ett folk, en nation och en kultur som inte vårdar sin historia är som en människa helt utan minne. En sådan människa dukar lätt under på grund av oerfarenhet och bristande kunskap. En sådan människa blir ofta vilseförd och ett lätt offer för lögn, bedrägeri och svek. Som jag ser det är det precis det som hänt med vårt kära Sverige.

För att slita oss fria ur detta måste vi återvinna kunskapen om vårt förflutna, insikten om vår folkkaraktär, medvetenheten om våra egna olika styrkor och svagheter, återupprätta vår genuina 1000 åriga kultur och våra traditioner och vi måste tala om för vår Riksdag (som knappt är hälften så gammal som vår kultur) vad vi som folk vill ha och behöver.

Vilka är vi och vart är vi på väg?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s