Sveriges depressiva politiker når snart vägs ände.

H:s slutsats i artikeln omfattas nog av en stor majoritet av svenska folket, och av en liten minoritet av svenska rikspolitiker och därav följer dissonansen.

Majoriteten av Sveriges rikspolitiker är deprimerade, och detta beror på att de varken har viljan eller förmågan att ta sig an de systemhotande problemen i vårt land. Detta beror i sin tur på att de inte vill erkänna varken problemens existens eller det faktum att dessa orsakats av dem själva.

Troligen kommer därför dissonansen och depressionen att rulla på i stort sett som hittills, om det inte inträffar ett stort terrordåd med tusen döda medborgare eller fler. Sannolikt kommer det dock inte att rulla på längre än till riksdagsvalet 2022, då en stor del av nuvarande riksdagsledamöter högst antagbart kommer bytas ut mot helt nya och kanske mer än ett parti försvinner från kammaren.

Bara detta är dock inte tillfyllest. Svenska folket måste en gång för alla lära sig att det aldrig får tillåtas någon dissonans mellan folket och dess företrädare i Riksdagen, och att folket inte har någon nytta eller någon glädje av deprimerade politiker och att sådana aldrig bör tolereras.

https://kvartal.se/artiklar/en-dissonans-mellan-verklighet-och-reaktioner/

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s