Moderata Samlingspartiet måste skaffa sig en moral och Sverigedemokraterna måste vara nationellt konservativt ståndaktiga.

Om Lo kommer att upphöra med sitt ekonomiska stöd till S efter valnederlaget kan bara Lo:s medlemmar och ledning avgöra. Om S ska mista alla sina statliga bidrag (utom partistödet) är upp till den nya riksdagsmajoriteten, och den möjligheten får inte försittas om man vill förhindra S:s möjligheter till långsiktig övervintring på den politiska tundran, för de biinkomsterna är enorma.

När Fredrik Reinfeldt började spåra ur ordentligt pep Tobias Billström till lite, men han förblev i den politiska värmen vid köttgrytorna. En som inte gjorde det utan röt till och försvann var den hjältemodige försvarsministern Mikael Odenberg. En som också tog bladet från munnen (med boken Knapptryckarkompaniet) var riksdagsledamoten Anne-Marie Pålsson, som dessutom lämnade såväl Riksdagen som partiet. Det är människor med sådan moralisk resning som Moderata Samlingspartiet behöver skaffa sig som företrädare. Partiet hade gott om sådana före andra världskriget.

Att S, SD och M borde bilda stommen i ett svenskt omtag är inte en vacker tanke alls. Det är en synnerligen svekfull och landsförrädisk tanke. Sverigedemokraterna måste ta kraftfullast möjliga avstånd från den tanken. Sverigedemokraterna ska bara erbjuda socialismen och PK-ismen evig kamp!

 

Sveriges örlogsflagga 750 x 500

DET GODA SAMHÄLLET

Anders Leion

Trump uppträder som en mafioso. Varför? Han måste. Han litar ju inte på den etablerade byråkratin – och den inte på honom. Därför inrättar han en parallell, av honom helt styrd maktordning, som sträcker sig utanför den officiella apparaten. Denna måste han belöna och hålla på gott humör, helt utanför de ordinarie belöningssystemen. Alltså måste han sticka till dem mer eller mindre svarta belöningar.

Också Reinfeldt är en mafioso – och av samma skäl. Han kunde inte lita till det klassiska utredningsväsendet, eftersom det i så fall hade beskrivit och talat om för honom att han höll på att förstöra landet. Istället litade han till av honom upphöjda springpojkar. (Omdömet gäller inte ekonomin utan invandringen och därmed förbundna frågor).

Visa originalinlägg 591 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s