Massmigrationens betydelse för kriminaliteten i den svenska mångkulturen.

Mycket klokt och initierat av Karl-Olov Arnstberg. I linje med hans argumentation bör allmänheten efter nästa riksdagsval, genom den allmänna opinionens kanaler, kräva av den nye justitieministern att BRÅ får en beställning av en särdeles noggrant definierad och detaljinriktad undersökning, av den typ som här efterfrågas av Karl-Olof Arnstberg. Det är bara bra om en sådan stor, djup, bred, omfattande, grundlig och seriös utredning i direktiven förutom riktiga kriminologer också föreskriver deltagande av etnologer, antropologer, sociologer, ekonomer och välrenommerade och erkända statistiker av gammalt gott märke.

Det är högst sannolikt att om detta sker och utredning slutförs till punkt och pricka, kommer efter dess publicering det svenska folket få en chock man inte hämtar sig från på ett par generationer.

Den svenska staten och dess myndigheter, universiteten, halvoffentliga organisationer, NGO:er, Public Service och de traditionella pappersmedierna, flertalet politiska partier och det svenska kulturetablissemanget har under ett och ett halvt decennium systematiskt, medvetet, uthålligt, hårdnackat och brutalt undertryckt, förnekat, förringat, förvanskat, mörkat, censurerat och manipulerat frågan om den sammanlagda invandringens inverkan på brottsligheten i Sverige.

Personer som ifrågasatt den kompakta samordnade stats- och mediedrivna totalitära propagandan i frågan, har misskrediterats och utmålats som värsta sorten rasister, fascister, nazister, högerextremister och t.o.m. som främmande länders agenter, och dessa människor har blivit dränkta i invektiv, trakasserats, mobbats och t.o.m. förlorat sina anställningar och levebröd.

Det skulle vara bra om alla dessa människor, som bara ställt frågor, ifrågasatt och eftersökt hårda relevanta fakta, fick upprättelse efter en grundligt genomförd utredning och forskningsrapport från BRÅ, när den visat att dessa människor hade rätt i sitt ifrågasättande, sina dubier och sina antaganden.

Invandring och mörkläggning

I ett antal bloggtexter har jag beskrivit hur det mångkulturella Sverige vuxit fram. De har inte publicerats i en följd, men de är numrerade. Det här är den nionde och sista. Den är skriven innan höstens alla skjutningar och sprängdåd. Hade jag skrivit den nu hade den sett annorlunda ut. Jag tror ändå den har sitt värde.

Den senaste BRÅ-utredningen, som tar upp invandrares brottslighet, presenterades för 14 år sedan och bygger på data från perioden 1997 – 2001. Trots att den statistiken inte längre är relevant anser inte svenska kriminologer att det är särskilt angeläget med en ny BRÅ-utredning om invandrare och brottslighet. En ny utredning skulle bli politiskt sprängstoff, vilket är anledningen till att justitieminister Morgan Johansson anser en sådan onödig. I valet mellan att informera svenska folket och ett taktiskt agerande för att gagna det egna partiets maktinnehav, vet givetvis Morgan Johansson hur han ska prioritera. Det…

Visa originalinlägg 1 378 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s