Den svenska PK-statens fall.

Hela den socialistiska svenska socialstaten, med sin PK-istiska ideologi och sitt kolossala omfång, har överlevt så länge som den gjort enbart genom att lyckas lura en folkmajoritet att var och en får ut mer av sina skatteinbetalningar än vad man betalar in. Vem som betalar mellanskillnaden har en majoritet av medborgarna inte hittills funderat över, och därför har bedrägeriet kunnat rulla på.

Nu har den ineffektiva byråkratjätten nått ett stadium där halva folket avlönar den andra halvan, och därmed börjar uppnå Ebberöds Bank-status. Ovan på denna utveckling har PK-statens ledning åtagit sig ett fullständigt vansinnigt socioekonomiskt projekt kallat massinvandringen. Dessa två verksamheter har den svenska exporten aldrig kunnat finansiera på någon sikt.

Strax kommer snart en lång och djup lågkonjunktur att lägga sig över Sverige. Skenande kostnaden och minskade intäkter kommer tillsammans med social instabilitet att bli den nuvarande svenska PK-statens fall, oavsett om den nettoskattebetalande medelklassen inser det eller gör något åt det. Den enda frågan som är kvar är vad som kommer sedan?

DET GODA SAMHÄLLET

Patrik Engellau

OPINION När barn når en viss grad av mognad kan de börja plocka isär klockor och andra enklare apparater för att förstå sig på mekanismen och för att det är en spännande utmaning att försöka sätta ihop maskinerna igen. Inom samhällsvetenskapen förekommer ett snarlikt beteende. Skarpa tänkare på universiteten ”dekonstruerar” ideologier, konstnärliga verk, och hela samhällen vilket är ungefär som när en ung människa sönderdelar en väckarklocka i dess komponenter för att begripa funktionssättet.

Även jag tycker det är kul att dekonstruera. Jag har funnit följande beståndsdelar i det svenska samhället.

Visa originalinlägg 1 142 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s