Krossa den politiska korrektheten!

Den okunniga svenska översättningen av passagen i FN:s deklaration om MR är inte bara en språklig miss utan även en reell omöjlighet. Innehållet i frasen ”alla människors lika värde” finns inte, har aldrig funnits och kommer aldrig att finnas i verkligheten. Man kan jämföra med frasen ”jag steg till häst och red iväg åt alla håll”. Man kan säga det men inte göra det.

”Allas lika värde” är den centrala dogmen in det sjuka, dysfunktionella, segregerade, repressiva, hycklande, lögnaktiga, självgoda, hybrisdrabbade, falska, inkonsekventa och lågeffektiva svenska PK-samhället och dess styrande skattefinansierade ledarskap.

Denna ideologiskt, politiskt och mentalt missbildade hydra och alla dess delar måste en gång för alla utmanas, nedkämpas, avlivas och fullständigt utplånas. Den har så fruktansvärt svårt sargat, misshandlat, förstört och vanställt vårt kära gamla Sverige, men vi ska ta en grym, gruvlig och ljuvligt befriande hämnd. Hämnden har en gravt underskattad läkande effekt, och är alltid lika ljuv genom alla tider.

 

PK-hydra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s