Sanera svensk ekonomi genom att stänga alla statliga bidragskranar i Sverige.

Svenska kommuner bör aldrig finansiera kulturfestivaler med skattepengar. Om kulturyttringar inte kan finansieras inom civilsamhällets ram, har de med största sannolikhet inget berättigande.

Staten eller andra kommuner bör inte delfinansiera en svensk kommun genom någon form av ”utjämningssystem”. Varje kommun bör stå på egna ben och därvid rätta mun efter matsäck. Däremot bör det kommunala självstyret åter bli absolut, i den meningen att alla kommunala skatteintäkter suveränt ska disponeras av kommunen själv. Vidare ska staten aldrig kunna pracka på kommunerna några migranter, som staten själv tagit hit, utan kommunerna ska ha absolut vetorätt i grundlagen.

Religiösa samfund bör aldrig kunna erhålla någon form av finansiering genom offentliga medel. Inte en enda skattekrona bör kunna komma någon form av religionsutövning till del. Det bör gälla för såväl statliga och kommunala medel som för landstingskommunala medel. Över huvud taget bör ingenting, som inte faller under en i grundlag strikt preciserad definition av statlig kärnverksamhet, finansieras med statliga medel.

Alldeles oavsett vad som ovan anförts bör det klart framgå i svensk författning, att inte någon form av offentliga medel eller andra former av stöd någonsin kan komma någon yttring av islam till del. I motiven bör det klart framgå att orsaken till detta stadgande är att den svenska staten inte ska finansiera, understödja eller befrämja sin egen undergång.

 

https://ledarsidorna.se/2020/02/malmo-satsar-skattemedel-pa-inkubator-for-radikalisering-och-antisemitism/

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s