Svenska ghetton kan inte reformeras utan måste elimineras.

I takt med att det svenska civilsamhället och även den svenska staten gradvis förfaller och malfunktionerar, sprids nya alltmer schizofrena, groteska och helt bisarra lösningar på katastrofsituationen. Till och med märkliga betraktelser och funderingar hittar in här på GDS.

Det måste klargöras att de halvprovisoriska svenska ghettona naturligtvis inte får permanentas och till och med tillåtas bli självadministrerade. En sådan idé ligger mycket nära t.ex. det av nazisterna uppförda ghettot i Warszawa 1940-1943, vilket hade en självadministration (judiska rådet) och ett eget ordnings- och polisväsende s.k. Kapo.

Istället måste hela problematiken angripas från det motsatta hållet. Ghettona måste avvecklas helt och hållet, men innan detta kan påbörjas måste först alla personer som uppehåller sig i landet olagligt (enligt uppgift kan det röra sig om så många som 800 000 personer) deporteras omgående utan avseende på vilka förhållanden som råder på destinationsorten. Alla utlänningar som begått brott, oavsett var i rättskedjan be befinner sig, ska också deporteras till respektive hemland eller annan lämplig plats. Detta ska omfatta alla utlänningar som är skäligen misstänkta för brott, anhållna, häktade, dömda och redan internerade.

Ett absolut tvärstopp för alla former av inresa till Sverige, som inte godkänts av den svenska staten, skall införas vid ett bestämt klockslag ett bestämt datum.
Ingen form av invandring, asylmottagning, migration, flyktinginflöde, eller annan inresa får göras under beslutat moratorium, som skall vara i kraft under minst tjugofem (25) år från utfärdandet.

Migranter som därefter fortfarande befinner sig i landet ska ges en respittid, om t.ex. max. två år, för att bli helt självförsörjande och dessförinnan även ha avgett en absolut bindande trohets- och lojalitetsförklaring till den svenska staten och svenskt civilsamhälle. Alla brott mot denna ska rendera omedelbar deportering till lämplig destination.

När dessa åtgärder har iscensatts och börjat genomföras i full skala, kan planering för dekonstruktion av alla ghetton börja. Innan man släpper in arkitekter, ingenjörer och byggnadsarbetare – för att dessa ska reducera områdena genom att glesa bebyggelsen med 50 %, tillföra grönområden och vatten samt ev. även våtmark, vilket måste göras från byggnad till byggnad medan området fungerar – måste hela ghetton först avväpnas, disciplineras och passiviseras. Sådan verksamhet saknar Sverige både personell kompetens och materiella resurser. Det är dock inget problem eftersom sådan kan hyras in från utlandet, och det kräver bara obetydliga författningsmässiga justeringar. Initialt kräver det visserligen bruk av mycket grovt våld och även övervåld, men det planar ut och normalisering kommer efter hand. Kostnaden blir försumbar jämfört med mångmiljardkostnaderna, som ghettoiseringen av de svenska storstadsområdena åsamkar vårt samhälle idag.

DET GODA SAMHÄLLET

OPINION Som Anna Dahlberg i Expressen har konstaterat finns det redan planer på att bygga inhägnade bostadsområden i landet, för att de boende därigenom skall skyddas. Detta är något som tidigare kraftfullt fördömts som socialt ansvarslöst: Hur skulle landet komma att se ut om alla bara tänkte på sig själva? Dessa invändningar verkar inte längre komma med automatik.

Förklaringen till denna tystnad och därmed eftergift från de socialt medkännande och ansvarstagande, det vill säga från PK-eliten, är inte svår att finna. Också de, deras makar, deras barn och barnbarn hotas nu av att bli klubbade, stuckna, sprängda och skjutna. En viss eftertanke verkar ha spritt sig i dessa kretsar. Och som Anna Dahlberg konstaterar, fler och fler inhägnade områden kommer att byggas. Detta är alltså förståeligt – men dumt.

Visa originalinlägg 483 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s