Vi ska aldrig ge efter för islamistisk klanterror!

Den religions- och klanmentalitetsbaserade människosyn som ligger bakom häst- & åsne-filosofin kan inte bemötas eller bekämpas med den nytestamentliga vända-andra-kinden-till-principen, för det leder till fullständig undergång för åsnorna på sikt.

Istället bör företeelsen bemötas med samma attityd som hos Tempelherreordens (Pauperes commilitones Christi templique Salomonis – Kristi och Salomos tempels fattiga riddare, PCCTS) grundare och utövare, nämligen ett löfte om oförsonlig och evig kamp tills fienden är fullständigt besegrad.

En tolerant, undfallande, eftergiven, velig och feg attityd, som den i Sverige förhärskande, kommer bara ytterligare att sporra de militanta islamisterna och deras klaner. Det är en säker undergångsmärkt slavmentalitet, för att referera till Friedrich Nietzsche.

Helt motsatt bör därför vår attityd vara militant, beslutsam, modig och oförväget skoningslöst offensiv. Vi ska aldrig tåla en oförrätt och vi ska alltid ge igen dubbelt. Vi ska aldrig tveka och vi ska aldrig vika en tum.

 

Templarsign_400x400

DET GODA SAMHÄLLET

OPINION Svenskfientligheten har blivit något man pratar om. Det är svårt att blunda för fenomenet när ett videoklipp som visar hur en svenskbakgrundartjej blir misshandlad av ”invandrarbakgrundare” blir viralt på nätet. En av ”invandrarbakgrundarna” skriker ”Döda henne, wallah”.

”Wallah” är arabiska och betyder ”vid Gud”. Personen som gör yttrandet använder det som ett förstärkningsord för att visa att man faktiskt, verkligen, ska döda henne. Hon lever dock. Eder är inte dyra i den arabiska kulturen. Inte enligt min erfarenhet, åtminstone. Jag vet inte hur många gånger jag hört arabisktalande unga män säga ”Wallah, jag ska knulla din mamma” utan att omsätta sina hot i handling.

Visa originalinlägg 679 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s