RESTAURERA SVERIGE!

Ha, ha , ha … underhållande men självklart. Dessvärre kan vi inte bara sitta och ironisera över allt vi själva har ställt till med i Sverige, genom att inte agera, handla, bjuda motstånd, erbjuda alternativ, och seriöst bekämpa våra fiender socialismen, kommunismen, den politiska korrektheten, rabiatfeminismen, genusflummet, den militanta islamismen och resten av PK-samhällets blandade karameller.

Det är dags att börja jobba nu. Konkret, målmedvetet, samordnat, beslutsamt, modigt, långsiktigt, hårt, oförväget, oavlåtligt och oförtutet. En stor nationell, konservativ och högljudd folkopinion måste börja göra sig gällande. Den måste stå på egna ben och driva Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna framför sig mot större krav i politiken på stopp på all invandring, saneringar av Sveriges statsfinanser, satsningar på försvaret, polisen och social omvårdnad av svenska medborgare. Vidare en ny Brottsbalk med kraftfull ökning av alla straffsatser, stor revidering av det svenska fängelsesystemet, nytt stort system för utvisning av personer till världens alla länder, kraftfull bantning av Public Service och stark reducering av utländskt bistånd.

Nu har vi gnällt tillräckligt över utvecklingen de senaste femtio åren. Nu är det dags att börja göra något verkningsfullt åt det. Vi måste få det konservativa blocket i Sveriges Riksdag att kraftigt skärpa sin politik fram till nästa val och därefter vinna detta med stor marginal för att också kunna genomföra grundlagsändringar. Därefter kan vi på allvar börja avsocialisera, avislamisera, avveckla all politisk korrekthet, genusflum och rabiatfeminism och all annan parasitism i vårt kära blågula Sverige.

Så, nu kavlar vi upp ärmarna och gör oss av med skiten!

DET GODA SAMHÄLLET

KULTUR Kulturmänniskor brukar skilja på tendentiösa och seriösa konstverk. Tendentiösa konstverk är sådana som indelar allt i ett tydligt bra och ett tydligt dåligt. Seriösa betyder att man inte vet så säkert och där det kan finnas fog för både den ena och den andra bedömningen. Exempelvis är reklam och propaganda tendentiöst.

Så eftersom jag inte vill bli betraktad som tendentiös tänkte jag att jag skulle skriva en seriös tragedi om Sverige. En tragedi är en berättelse som visar hur just det goda som inspirerar en person eller ett folk eller vem som helst förvandlas – ofta av ödet – till ett ont som till slut tar kål på bäraren av detta goda.

Visa originalinlägg 320 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s