Den humanistiska stormakten Sverige flagnar och vittrar inför våra ögon.

Man kan notera att av de 12 länder som har bättre siffror än EU-snittet (521) återfinner man inte mindre än 9 av dessa i Östeuropa.

Av de 15 länder som ligger under EU-snittet ligger Sverige på sista plats, och därmed också sist av alla länder i hela EU.

Här står den skrävlande, brackiga, hybrisstinna och pösmyndiga ”humanitära stormakten” med byxorna nere, kniven på strupen, ryggen mot väggen, skägget i brevlådan och händerna i pottan.

Hoppas att detta horisontella stapeldiagram täpper till truten på det politiska, mediala och offentliga PK-etablissemanget i Sverige för gott. Deras skrytsamma propaganda, lögner och fake news framstår nu i eldskrift på väggen. Sossedala – den laglösa halvislamistiska socialrepubliken har kommit till vägs ände. Det som nu återstår är nedläggning och konkurs, precis som vi dissidenter har påtalat för döva öron under de senaste fyrtio åren.

Det är inte utan att man blir skadeglad så att man nästan gör på sig, men det tycker inte jag att vi ska sticka under stol med. Lika gott åt alla lallande och självgoda PK-istiska flummare och godhetsnarkomaner.

 

Vårdplatsstatistik från EU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s