Landet som inte längre har en fungerande statsapparat.

Ja, det är faktiskt fel i huvudet på en del folk i Sverige, men det handlar om en minoritet omfattande kanske åtta till tio procent av befolkningen. Dessa utgör inget reellt problem, men det gör den del av dem som tillhör det svenska PK-etablissemanget. Här handlar det om runt åttiofem till nittio procent av hela etablissemanget som har grava fel i huvudet.

Det är detta förhållande som utgör den stora svårigheten och den största utmaningen i det framtida svenska samhället. Detta etablissemang måste i sin helhet bytas ut eftersom det är i huvudsak inkompetent, outvecklingsbart, omedvetet om ett samhällsbärande skikts främsta plikter och prioriterade uppgifter, samt saknar all erfarenhet av annat än pladder. yta, image, trendkänslighet och politiskt korrekt flockbeteende.

Ett sådant totalutbyte kunde genomföras t.ex. efter det kommunistiska maktövertaget i Ryssland 1917 och det nationalsocialistiska maktövertagandet i Tyskland 1933. Däremot var det inte lika framgångsrikt vid de bägge återställningsprocesserna i Tyskland 1945 respektive Ryssland 1991.

I Sverige hänger allt dessutom på att den nettoskattebetalande medelklassen står som segrare efter den samhällskollaps som väntar Sverige framöver. Det är nämligen inte på förhand avgjort att så blir fallet. Det finns fler krafter i rörelse i vårt land än PK-etablissemanget och svensk medelklass. Det finns andra politiska krafter under ytan, och vi får heller inte räkna bort ett väpnat islamistiskt försök till maktövertagande.

DET GODA SAMHÄLLET

OPINION När jag var liten på 60-talet så fanns en utrymningsplan i farstun i alla flerfamiljshus. I alla fall i Stockholm. Skylten innehöll information i händelse av krig och behov av utrymning av befolkningen. Bakom den fysiska skylten fanns en statlig planering inför en möjlig olycklig utveckling. En planering som utgick från det sunda synsättet att man måste planera för sämsta möjliga framtid och gör man inte det kan det gå riktigt illa.

Visa originalinlägg 528 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s