Post Corona-Sverige blir ingen vacker syn.

”Vad har han [Löfven] att erbjuda dessa grupper, klaner och diasporor? Så att de kan känna trygghet i att de är en del av Sverige?”

Löfven har naturligtvis ingenting att erbjuda dem som inte själva vill bli integrerade, och då menar jag inte de ointresserade eller de oinformerade. Jag menar dem som medvetet aldrig kommer låta sig bli en del av det svenska samhället, förrän den dag det svenska samhället har blivit Shariastyrt. Det handlar inte bara om radikalislamistiska individer, islamistiska individer eller om allmänislamiska och generellt muslimska individer. I ännu högre grad gäller detta självklart för större enheter, t.ex. församlingar, klaner och andra former av nätverk.

Övriga minoriteter, exempelvis grekisk/rysk/syriskortodoxa kristna, kopter, judar, buddhister, hinduer, shintoutövare eller ateister i landet kan vi bortse från, då dessa inte utgör något problem i vårt samhälle i detta sammanhang.

Vad Löfven kan och inte kan i denna brännande och livsfarliga fråga spelar mindre roll, då han inte kommer vara statsminister när detta problem exploderar i ett akut tillstånd.

 

Coronaviruset – En klassmarkör som kan stå Sverige dyrt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s