Om det nationella totala sveket.

”Politiker på samtliga nivåer, statlig, regional och kommunal nivå, har alla samspelat för att utsätta klienter och personal för i grunden helt onödiga risker, när de istället har prioriterat kromade äppelskrutt, HBTQ-certifiering och en jämställdhetsmyndighet som till vardags har som huvuduppgift att avgöra vem som blivit mest kränkt.”

Det kan inte uttryckas bättre än vad J. W. gör här. Det är så här det går när man prioriterar ickefrågor och PK-istiskt flum, och slutar med att läkarna måste få instruktioner av Socialstyrelsen om vem som ska få leva och vem som måste dö.

En ytterligare aktör indirekt skyldig till dessa missförhållanden är vår MSM, men denna kommer vi inte åt med demokratiska medel. Den får vi svälta ut genom ekonomiska sanktioner och bojkott. Idag behöver ingen MSM, ty alternativmedierna är mer än tillfyllest.

Den stora övervägande delen av den svenska politikerkåren är alla lika skyldiga, och folket bör straffa dem mycket hårt och ta en gruvlig hämnd på dem vid nästa val. 7-klöverpartierna har grundligt svikit Sveriges medborgare och förtjänar ingen nåd alls. På riksplanet finns många nya alternativ och lokalt finns det ännu fler.

 

Så uppstod bristen på respiratorer och munskydd

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s