Om det svenska Trump-syndromet.

Ja, inga överraskningar här från Stefan Åsberg inte. Idel svenska funderingar och reaktioner.

Det är inte Coronapandemin som kommer ge Donald Trump segern i höstens val. Det är allting annat som Trump har gjort rätt, och då först och främst att sätta den vanlige amerikanen i centrum av politiken, men också hans arbete med att värna och främja landets ekonomi. Trump har gjort en del misstag i början på Coronakrisen, men i sedvanlig ordning har han ändrat sig och bytt politik när han insett detta och dessutom handlar det om ärlighet. Något sådant är inte att förvänta från någon annan västeuropeisk politisk ledare oavsett hur katastrofal krisen än kommer att bli. De skulle hellre dö än att erkänna att Donald Trump har rätt. Detta för att hela deras värld i så fall skulle förlora sitt berättigande. Åsberg vet detta men skulle aldrig fundera kring det.

Donald Trumps egen framtid är ingenting han själv ödar tid med att fundera över oavsett hur det går med hans politiska framtid. Han återvänder i vilket fall som helst till sitt civila liv som företagare. För de flesta politiker i övriga västvärlden i allmänhet och Sverige i synnerhet, är det närmast en katastrof att förlora ett val. Man kan ju inget annat och har inte mycket att återvänd till. Åsberg vet detta men skulle aldrig fundera kring det.

Det är inte konstigt att andra kända och framträdande personer i USA och världen hamnar i medieskugga och i skuggan av Donald Trump, eftersom han är en av de mest karismatiska kända personerna i hela världen oavsett vilket sammanhang det gäller. I politiken är det bara två världsledare som spelar i samma liga som Trump – Vladimir Putin och Xi Jinping. Att göra någon som helst jämförelse mellan Donald Trump och Joe Biden är bara löjeväckande. Biden är en senil korrumperad f.d. vicepresident och gågosse åt globalisterna och dess NWO. Åsberg vet detta men skulle aldrig erkänna det.

 

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/trump-show-om-coronaviruset

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s