Vi måste stå upp för Sverige och bekämpa den politiska korrektheten.

Gunnar Sandelin beskriver ingående och exakt lägesbilden för den rådande prekära situationen till följd av den politiska korrekthetens hegemoni i Sverige. Det är ingenting annat än ett propagandistiskt mental förslavande av ett helt folk. Bakom står det politiska etablissemanget – 7-klövern – det mediala etablissemanget – MSM inkl. PS – och det internationella västerländska oligarkiska kapitalet – Globalisterna – samt Europeiska Unionens byråkrati och de närmast maffialiknande och korruptiva krafterna inom FN.

Om vi i Sverige ska lyckas bryta PK-ismens hegemoni, krävs att alternativmedierna vinner mer mark och utvecklas till kraftfulla megafoner i frihetens tjänst. Detta kräver i stort sett bara bra finansiering i första hand och orädda, hängivna och ärliga medieentreprenörer, som t.ex. Swebbtv:s grundare Mikael Willgert. Det finns också förmögna, innovativa och företagsamma människor i Sverige som ser på utvecklingen i Sverige med fasa, och som borde inbjudas att ta del i räddningen av Sverige både som humanresurser och finansiärer. Det enda som ytterligare krävs i sammanhanget är mod, vilket ju enligt Winston Churchill är den främsta egenskapen, då den är grunden för alla andra.

DET GODA SAMHÄLLET

Jag har länge funderat över hur en politiskt korrekt människas genomsnittliga psyke fungerar. Hur kan en person falla för, eller ge sitt godkännande till, en godhetsreligion som innebär att ge bort sitt eget land? Hur kan någon svensk ens komma på tanken att realisera ut och till och med få betala för att bli av med den välfärd som generationer landsmän mödosamt har byggt upp genom att låta människor från världens mest dysfunktionella länder välla in och få välfärdsstatens skattefinansierade rättigheter och bekvämligheter till skänks?

Visa originalinlägg 1 017 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s