Bill Gates – mannen som ger globalismen ett ansikte.

Bill Gates är inte ond för att han är rik (super-mega-rik = världens rikaste man) eller för att han är jude eller för att han har borgerliga kulturvärderingar. Han är en genomond man för att han är en politiskt korrekt globalistisk oligark, och ingår i ledningen för New World Order och för den internationella monopolkapitalistmaffian samt alla djupa staters yttersta uppdragsgivare.

Motsatsen och absoluta motpolen till Bill Gates var den superrike (en gång sjua på rankingen över världens rikaste män) svenske nationellt sinnade patrioten och filantropen Ingvar Kamprad. Han hade ingen dold agenda och han gick ingen annans ärenden. Honom kan Sverige vara stolt över i alla tider.

DET GODA SAMHÄLLET

Jag råkade säga något negativt om Bill Gates häromdan och fick genast på huden av en vän, som menade att Gates var en formidabel filantrop som åstadkom mycket gott med sin förmögenhet. En annan vän hyllade nyligen en artikel i Jewish Journal, som avfärdar kritiken mot Gates vaccinationskampanj som ”evil speech or talk”, eller för att citera Talmud: “slander is in the same category with murder.

Visa originalinlägg 716 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s