Läxan är att det är nog nu.

Mycket bra genomgång av hur Sverige under ett antal decennier genomgått en förvandling till en avsevärt mycket mera underutvecklad, dysfunktionell, fattig och modfälld nation än den var för säg femtio år sedan. Förloppet har pågått hela denna tid, men har ökat markant och accelererande de senaste 10-15 åren.

Nu börjar alltmer tala för att det snart utmynnar i ett fullgånget haveri i form av ett systemsammanbrott och en samhällskollaps, och nu måste därför alternativ till rådande katastrofläge börja presenteras. Inga lappa-och-laga-halvmesyrer som förespråkas av oppositionen i riksdagen, utan konkreta rivningsplaner för den dödsdömda, fallfärdiga och konkursmässiga PK-staten, följda av konstruktiva ritningar för ett nytt, frihetligt, icke-socialistiskt, fridsamt, sunt, förnuftigt, sparsamt, välmående och lagstyrt Konungariket Sverige.

Det primära är att detta åstadkommes helt enkelt för det är ett måste. Hur det åstadkommes är sekundärt, och vi behöver faktiskt inte vara särskilt noggranna med formen eller medlen. Denna mening varken bör eller kan tolkas så att den från tid till annan skulle kunna uppfattas som olaglig eller uppmaning härtill.

Kom ihåg att när stora samhällsomvandlingar genomförs är det segraren som skriver historien.

Låt oss alla sluta upp bakom devisen FÖR SVERIGE I TIDEN!

DET GODA SAMHÄLLET

På valdagen 1976 reste jag till Guinea-Bissau för att tillträda min befattning som chargé-d´affaires vid den ännu inte byggda svenska ambassaden tillika min egen biståndsattaché. Jag visst inte att jag stod inför ett av mitt livs mest danande och gagneliga erfarenheter.

Erfarenheten var att saker och ting inte fungerade som man hade räknat med. Till en början trodde jag det var olyckliga tillfälligheter när det i veckor inte fanns toalettpapper att köpa i staden, när folk kom två timmar för sent till möten eller inte alls, när resväskan som skulle med planet till Lissabon i stället skickades någon annan stans och aldrig återfanns.

Visa originalinlägg 808 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s