Den osynliga handen bakom Antifa och BLM måste avslöjas.

KOA analyserar, benar upp, sätter fingret på och varnar på sitt sedvanliga stringenta sätt i denna belysande artikel om förmågan att inte se något komma.

En punkt, som jag vill sätta frågetecken för, sammanfattas i KOA:s formulering:

”Det här är en ledarlös upprorsrörelse som är i det närmaste självgenererande.”

Jag är inte så säker på att farsoten som drar över världen är så särskilt spontan eller ledarlös. Min misstanke är att den är planerad, orkestrerad, finansierad och initierad – om i många led, steg och nivåer – av den globalistiska västerländska oligarkiska eliten. En medlem ur den är den s.k. filantropen George Soros, som genom alla sina olika stiftelser och fonder finansierar många icketransparenta verksamheter. Follow the money är en gammal bra och beprövad metodik. Det skulle inte förvåna mig om det visar sig att Soros är en av finansiärerna bakom kända destruktiva och våldsbenägna organisationer som Antifa och BLM.

Låt mig med hjälp av ett känt aktuellt fall formulera en fråga.

Hur kan en misshandel med dödlig utgång av en livsstilskriminell drogberoende våldsverkare, i en inte särskilt bemärkt stad i USA, utlösa samtidiga massprotester i ett flertal länder runt hela världen, och samstämmigt av västerländsk MSM* skildras som något det inte är? Hur sannolikt är det att det inte skulle finnas en osynlig hand bakom detta märkliga fenomen?

* Den absoluta merparten av västerländsk MSM ägs och kontrolleras av ett litet antal västerländska oligarker.

Invandring och mörkläggning


I november 2019 intervjuades Stefan Löfven i SVT:s Agenda om våldsbrottsligheten. Sverige låg då etta i Europa när det gäller dödsskjutningar bland unga män. Statsministern svarade yrvaket att han såg det aldrig komma. För det fick han mycket kritik, bland annat skrev SvD-journalisten Göran Eriksson att Stefan Löfven visst såg det komma. I sitt sommartal 2015 sa statsministern nämligen att han och regeringen ”sedan dag ett” föresatt sig att bekämpa gängkriminaliteten och att han hade gett ”justitieministern och inrikesministern i uppdrag att ta fram insatser, för att öka polisens förmåga att möta organiserad brottslighet”. Stefan Löfven såg vad som hände – han talade bland annat om ”orons sommar” – men de insatser som gjordes blev i praktiken inte så effektiva. Det var väl mera så att en och annan sakkunnig fick förstärkning i lönekuvertet, medan våldsbrottsligheten eskalerade.

Det som intresserar mig som inledning till det här blogginlägget är emellertid inte…

Visa originalinlägg 1 163 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s