Om behovet av ett nytt Sverige.

En till tänderna välbeväpnad nattväktarstat avseende både de militära och de polisiära delarna är den bästa garantin för ett bestående – i sekler mätt – och välmående samhälle.

Idag skulle i stort sett vilket som helst land kunna invadera och erövra Sverige och vår nation skulle omedelbart upphöra som suverän stat, och FN och EU bli ett medlemsland mindre. Ett samordnat väpnat uppror från de sextio ghettona i landet skulle innebära att landet och den svenska staten föll samman som ett korthus inifrån, vilket inte otänkbart skulle kunna utveckla sig till en Shariastyrd islamisk republik.

Som statsbudgeten ser ut i dag har Sverige inte råd att hålla sig med en krigsmakt, inte utöka sitt polisväsende alls, inte bygga ut sitt fängelseväsende, inte återuppbygga sitt helt nedlagda civilförsvar, inte återskapa sina idag helt obefintliga beredskapslager av livsmedel, bränsle, mediciner, teknisk utrustning och räddningsresurser. Vi kan heller inte anskaffa de kostnadskrävande resurser som vårt land idag saknar och är i stort behov av när det gäller brandflyg*, sjöräddning (som i Sverige i stort sett är privat), fjällräddning och speciell utrustning för kärnkraftsolyckor samt extrautrustning för pandemier med allt från engångsmateriel, respiratorer till hela fältsjukhus. Inte något av detta finns det pengar till. Detsamma gäller behovet av upprustning av svensk äldrevård, i form av anskaffning av syrgasanläggningar, temperaturstyrd ventilation, uppgraderad bemanning och utbildning av befintlig personal.

Att fullständigt ställa om Sverige på ett sätt som skulle garantera en hållbar stat med goda framtidsutsikter, är inte möjligt att åstadkomma inom ramen för nuvarande författning, och har heller inget stöd bland merparten av landets politiker på riksplanet. Jag kan bara konstatera att bland folket finns det andra uppfattningar. Vad vi ska göra åt det kan jag av juridiska skäl inte skriva här.

* Vid omfattande skogsbränder kan vi bara hoppas att de polska brandbilarna kommer oss till hjälp som förra gången.

 

Kriminaliteten tar över i nattvandrarstaten

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s