Det svenska massmigrationsprojektet har nått vägs ände, utan att ha hjälpt världens fattigaste och mest nödlidande alls.

Det har Jimmie Åkesson framfört i den mediala offentligheten sedan år 2005, och i Riksdagen sedan år 2010. Dock tidigare för döva öron. Det totalt misslyckade och extremt kostnadskrävande massmigrationsprojektet har nu uppenbarligen fått Socialdemokraterna att omvärdera hela projektet.

Om vi hade gjort som beskrivet (alltså hjälp på plats), vilket också av Hans Rosling rekommenderades, hade vi kunnat hjälpa betydligt fler människor (enligt Rosling t.o.m. bättre än hela FN), och vi hade sluppit att förstöra Sverige och tömma den svenska statskassan.

Nu har alltså Sverige förstörts, statskassan tömts och ändå har vi inte hjälpt de allra fattigaste och mest nödlidande i världen, eftersom dessa aldrig har kunna ta sig till Sverige.

Bra gjort alla politiskt korrekta, hjärndöda godhetsnarkomaner och flummiga vänstertroll!

 

https://www.dn.se/nyheter/sverige/s-rapport-flyktingar-bor-fa-hjalp-i-naromradet/?fbclid=IwAR1iu8-CumrIn39JREtpva1DJgFu5EOWaQLCMe-mOoPHtrw1eNeyFOb-V1A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s