Ett socialdemokratiskt Nazi-gate i vardande.

Beredskapsmuseet äger upphovsrätten till bilden ”En svensk tiger”, men det är inte den Arom Flam har på omslaget till sin bok. Det är en annan bild, en helt annan bild, en politisksatirisk karikatyr av Bertil Almqvists tiger.

Det är detta processen i sak borde handla om, vilket det också kan tyckas göra på ytan, men detta är långt ifrån sanningen. Den stora frågan i sammanhanget är inte tvisten mellan Aron Flam och Beredskapsmuseet, utan att staten har en medveten vilja att önska utplåna Aron Flams bok från sinnevärlden. Med staten menar jag här inte den juridiska entiteten utan innehavaren av makten i den, nämligen Socialdemokratiska Arbetarepartiet. Orsaken till det är att Aron Flams bok innehåller ytterst obehagliga sanningar om nämnda partis förehavanden under delar av 1900-talet.

Det som återstår är att bevisa att företrädare för staten (åklagare David Ludvigsson), på dess maktinnehavares begäran (kanske justitieministerns), noga planlagt och nu genomför ett medvetet justitiemord mot Aron Flam. Inte på grund av ett brott mot upphovsrätten, utan för att Aron Flam har avslöjat ett svenskt politiskt partis omoraliska och djupt klandervärda handlingar kring och under det andra världskriget.

Själv kan jag inte förete fullständiga bevis i sakfrågan, men ser att ovedersägliga indicier pekar i den riktningen utan minsta tvivel. Förhoppningsvis kommer någon med större resurser än vad jag har, att framgent kunna föra denna sanning till torgs med understöd av klara handfasta bevis, vilket i sig kräver vissa utomrättsliga medel men det är saken värd.

https://ledarsidorna.se/2020/07/staten-vs-aron-flam-det-har-ar-en-svensk-rattsprocess/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s