Vad är orsaken till Sveriges livshotande tillstånd?

Varje ord av KOA i inlägget har för mig samma innebörd som utsagan; ”Vatten är vått”, d.v.s. det är det uppenbara och det självklara. Tyvärr är det akut nödvändigt idag att påtala det som KOA här gör.

Vad jag inte kan formulera är hur det var möjligt att dekonstruera det gamla fina och homogena Sverige – självklarheternas uppenbara hemvist på Jorden – och göra det till dagens vanställda och sjuka missfoster i socialt, politiskt, kulturellt, ekonomiskt, psykologiskt, religiöst och humanitärt hänseende.

Vad var det som gjorde att framstående företrädare inom politik, förvaltning, etik, näringsliv, krigsmakt, akademi, kulturliv, kyrka, medier, vetenskapliga samfund och t.o.m. kungahuset föll offer för PK-ismens totalitära lockelser, bedrägeri och innehållslösa retorik?

Vad led den svenska staten och det svenska civilsamhället av för bristsjukdomar som gjorde detta möjligt, och hur kunde det gå så fort som fyrtio till femtio år, relativt landets tusenåriga existens och historia?

Vad säger vår käre professor, kan etnologin ensam ge ett svar eller måste vi söka oss vidare bland disciplinerna?

 

https://morklaggning.wordpress.com/2020/07/17/starka-kvinnor-svaga-man/

 

Invandring och mörkläggning

Män och kvinnor är inte lika – det är lite löjligt att börja med ett så självklart konstaterande. Men ok, vi lever i en postmodern västerländsk värld där inte ens detta längre är självklart. Inte heller relaterar män och kvinnor till varandra på samma sätt, vilket är det som den här texten handlar om.

Kvinnor har ett marknadsvärde som är högst för de vackra och yngsta, bland dem som räknas som vuxna. Värdet är sammansatt av två ”löften”. Det ena är det sexuella löftet och det andra är en konsekvens av det första, en ung vacker och frisk kvinna kan, som det heter, skänka en man vackra och friska barn.

Också mannens marknadsvärde bestäms av ungdom och skönhet. När det gäller dessa förgängliga kvaliteter är det ingen skillnad mellan könen. Men ytterligare fyra kvaliteter kännetecknar de mest åtråvärda männen: fysisk styrka, handlingskraft, intellekt och förmögenhet. Styrkan är till för att…

Visa originalinlägg 2 054 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s