Den islamistiska infiltrationens olika hot och faror i Sverige.

Jodå, visst är afghanen Hamid Zafar en ulv i fårakläder, och visst var han etablerad i den svenska staten, svensk MSM, övrig offentlighet och i Moderaterna, men hans samhällsfarlighet var dock ändå starkt begränsad.

En helt annan dignitet och dimension har det faktum att en annan slik ulv i fårakläder var minister i den svenska regeringen. Då handlade det om turken Mehmet Kaplan, en känd islamistisk aktivist, Erdoğan-supporter och sympatisör till den fascistiska turkiska rörelsen Grå Vargarna. Denne Miljöpartist utnämndes till bostadsminister av Stefan Löfven år 2014 och två år senare tvingades han avgå.

Det mest anmärkningsvärda är att orsaken var att han jämfört staten Israel med Tredje Rikets nazister – inte att han var ett direkt och uppenbart hot mot rikets säkerhet både i och utanför Sverige.

Kaplan må ha varit både farlig och förkastlig och Miljöpartiet må ha varit fullständigt omdömeslöst, men det är Stefan Löfven som enligt vår konstitution är ensam ansvarig för att detta hot mot rikets säkerhet släppte ända in i den svenska statsledningens innersta rum.

Det är skrämmande att upprördheten i svensk offentlighet över Hamid Zafar förefaller betydligt större än motsvarande över Mehmet Kaplan. Man får ju innerligt hoppas att det enbart beror på okunnighet, och inte på att man har dagtingat med sitt eget svenska samvete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s