Vi skall bjuda islamismen evig och oförsonlig kamp.

”Men bara för att man får betyder det inte att man bör.”

Det är precis där som kapitulationen för det krigshetsande sociopolitiska och religiösa systemet som strävar efter världsherravälde såväl politiskt, sharia, som religiöst, islam, börjar.

Den kompromisslösa konfrontationens väg, som republiken Frankrike har valt, är den självklara och enda vägen framåt i Europas kamp mot det största hotet mot kontinenten sedan 1683 vid Wiens portar. Idag är det inte härar som i första hand står för hotet – även om den nye sultanen Recep Tayyip Erdoğan gör sitt bästa för att påminna oss om det – utan den undfallenhet, politiska korrekthet, massinvandringspropaganda, bristande självförtroende, kultur- och historielöshet, fjäsk och missriktad tolerans som präglar den Europeiska Unionen.

En sak ska du veta Jörgen Huitfeldt och det är det faktum, att du i grunden är närmast en yttrandefrihetsfundamentalist, som den dag islamisterna känner sig säkra om greppet om Sverige kan komma att bli din död, precis som för folket på Charlie Hebdos redaktion.

Man ska veta att ettusenfyrahundra års gedigen erfarenhet visar att för varje lillfingernagel man ger islamisterna tar de en hel arm. Vi i Sverige, både staten och folket (här det inte samma sak) bör i självbevarelsedriftens namn sätta islamismen här under så stor kompromisslös och järnhård press, så att den själv väljer att lämna vårt land för gott. Alternativet är bara Islam = underkastelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s