Det svenska rättssystemet – Europas sjukaste.

Ett bra sätt att komma tillrätta med problemet skulle kunna vara att göra föräldrarna juridiskt, ekonomiskt och moraliskt ansvariga för de minderårigas handlingar och kostnader.

Det vill emellertid inte de svenska politikerna alls höra talas om, och det beror på att då skulle man vara tvungen att göra något åt den svenska föräldrarätten, som är den absolut svagaste i hela Europa både i och utanför EU.

Den enda rätten i Sverige som är ännu svagare än föräldrarätten är den nästan obefintliga svenska självförsvarsrätten. Ett genant civilisatoriskt fiasko och en pinsamhet för vårt land i det europeiska umgänget.

Varken det socialistiska blocket eller det borgerliga blocket i Sveriges Riksdag har gjort någonting i dessa frågor under hela 2000-talet trots de uppenbara behoven. De har inte ens visat upp någon vilja och absolut ingen önskan om att göra någonting. Ingen har heller lyssnat alls på Sverigedemokraterna sedan de kom in i Riksdagen 2010, trots att de återkommande har fört fram konstruktiva förslag inom båda dessa rättsområden.

Alltså fortsätter det ohämmade våldet, lidandet och skadegörelsen att breda ut sig i det svenska samhället – där även staten själv drabbas – allt medan de odugliga politikerna sitter bekvämt tillbakalutade och vräker ur sig störtfloder av floskler och rent struntprat, utan att någonsin kunna prestera någon form av praktisk konkret handling.

https://www.facebook.com/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fwww.expressen.se%2Fnyheter%2F13-aring-misstanks-for–mordforsok-i-somras%2F%3Futm_medium%3Dlink%26utm_campaign%3Dsocial_sharing%26utm_source%3Dfacebook%26social%3Dfb&t=13-%C3%A5ring%20misst%C3%A4nks%20f%C3%B6r%20%0Amordf%C3%B6rs%C3%B6k%20i%20somras&_rdr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s