Globalisten, kryptoislamisten och den politiska aktivisten Antje Jackelén är en parodi på en kyrkoledare.

Tack och lov har Stormuftin av Uppsala inte långt kvar till pensionsdagen nu.

Bäva månde dock Sveriges kristna inför vilken typ av politisk korrekt islamistkramare, vänsterextremist, sekulär hedning, anarko-socialist, rabiat tokfeminist, klimatbedrägeristolle eller identitetspolitisk woke-galning som ska utses till hennes ersättare.

Svenska Kyrkan är djupt försjunken i ett postmodernistiskt, vänsterextremt, kryptoislamistiskt och PK-lojalt träsk, fyllt av politiska aktivister, globalister, rasistiska BLM-anhängare, antisemiter, terroristvurmare och allsköns andra icke-kristna kättare, hedningar och hädare.

Det den totaldemolerade svenska kyrkan behöver framöver är dels ett teologiskt reningsbad, men också en administrativ, organisatorisk och framför allt personell grovstädning och sanering, som får den gamla katolska inkvisitionen att framstå som en mild västanfläkt.

Eller för att travestera Viktor Rydberg; ”Alla ämnen ligga färdiga för tändandet av en reningseld som avlägsnar det vänsterextrema, anarko-socialistiska, hedniska och islamistiska slagget ur vår fädernekyrka”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s