Radikal mångfaldsideologi i svenskt näringsliv – ett farligt hot mot det svenska samhället och det svenska folket.

Grotesk artikel om den svenska rovdjurskapitalismens aggression mot Dagens Industris politiske redaktör P. M. Nilsson, där det framgår att flera av de tongivande svenska plutokratfamiljerna försvurit sig åt identitetspolitiken, det hjärndöda mångfaldsflummet och intersektionellt svammel och hokus-pokus.

Där framgår det också att svensk storkapitalisms nestor, bankiren Jakob Wallenberg, inte är något annat än NWO:s handgångne lakej och globalismens främste banérförare i Sverige.

Den amerikanska radikala mångfaldsideologin, som omhuldas av hela det svenska PK-etablissemanget (politiksfär/massmedier/kapitalintressen), är ett system som är introducerat och genomdrivet av New World Orders inre cirkel, och implementerat i hela det västerländska ekonomiska systemets maskineri.

Detta sjuka hopkok av hjärnspöken och hugskottsartad kvasifilosofi har redan tillfogat amerikansk akademi obotlig skada och ställt stora samhällsgrupper mot varandra. Det är svårt att se ett rationellt syfte med dessa skadliga villoläror, men det är inte första gången som de globalistiska herrarna till synes har motverkar sina egna intressen, men eftersom vi inte vet deras yttersta intentioner och mål kan vi heller inte fullt bedöma deras agerande och metoder.

Det är bara stormakterna Kina och Ryssland samt tredje världen (framför allt Indien, Brasilien och Indonesien) som är utom räckhåll för NWO, och artikeln i DI visar klart och tydligt att Sverige för närvarande är helt förlorat åt politiskt korrekt globalism och NWO-kapitalistisk hegemoni.

https://www.friatider.se/debatt-om-radikal-mangfaldsideologi-i-svenskt-naringsliv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s