Upp till kamp mot Det Onda Imperiet!

”Detta innebär komplett oärlighet (eller är det ren dumhet?) hos det medicinska och politiska etablissemanget”, skriver Lars Bern.

Ja, det är verkligen en berättigad fundering.

Såväl det medicinska (Big Pharma) som det politiska etablissemanget (Big Gov.) i västvärlden styrs och kontrolleras – tillsammans med exempelvis Big Bank, Big Entertainment (Hollywood), Big Food, Big Science, Big Tech, Big Trade, det militärindustriella komplexet och andra aparta komponenter som Vatikanen, FN och EU – av det superkapitalistiska globala konglomeratet som går under beteckningen New World Order (NWO) – en ateistisk, rovdjurskapitalistisk, cynisk och hjärtlös hydra totalt utan samvete och empati.

Varken ren dumhet eller ordinär dumhet har någonsin behäftat NWO, utan man kan vara bergfast övertygad om att det handlar om ren, ogrumlad och komplett oärlighet.

Själva tanken att försöka minska världens befolkning är det inget fel på, för just överbefolkningen är huvudorsaken till nästan alla problem som den mänskliga civilisationen står inför. T.ex. är den hela orsaken till all eventuell mänsklig påverkan på planetens väder och klimat.

Minskningen får ju dock inte ske genom oetiska metoder, som exempelvis att tvångssterilisera befolkningen som Indira Gandhi försökte på sin tid. Det får naturligtvis inte heller ske i form av systematiskt organiserat massfolkmord – i en skala som inte ens Mao Tse-tung, Josef Stalin, Adolf Hitler eller andra sådana kunnat föreställa sig – och dessutom genomfört av internationella myndigheter och orkestrerat av den paranoide oligarken Bill Gates.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s