Upp till kamp mot det onda!

.

Det är svårt att i tillräcklig utsträckning betona vikten av denna artikel av KOA. Här sätter han fokus på de yttringar och fenomen som det gäller för alla fortfarande friska (alltså folk som fortfarande är självständigt tänkande och oanfrätta av det globalistiska PK-tänket) att vara uppmärksamma på.

Kampen mot den politiskt korrekta odemokratiska globalisthydran måste organiseras och effektiviseras överallt i vår värld, och särskilt då i det värst drabbade Västerlandet. Ett av de allra värst drabbade länderna i denna del av världen är just vårt land Sverige. Detta kan sägas ha historiska, sociala, mentala och politiska orsaker, vilka måste beaktas i kampen mot det onda. Ett belysande exempel är att den f. d. östra rikshalvan (nu republiken Finland) inte tillnärmelsevis har drabbats av den kollektiva masspsykosen på samma sätt som Svealand, Götaland och Norrland.

Att kampen mot det nya onda måste organiseras och effektiviseras beror helt enkelt på att det är farligare och mera förödande än tidigare hot som exempelvis kommunism, nazism och religiös fanatism (häxbränningarna). Härtill kommer också att detta nya hot mot mänskligheten har mycket större ekonomiska resurser än Sovjetunionen, Hitlertyskland eller Maos Kina hade på sin tid – alltså tillsammans.

I allt väsentligt måste dock kampen föras på ett nationellt plan, då kulturella och mentala skillnader, även mellan västländerna, utgör hinder för övergripande samordning. Detta gör dock ingenting så länge de enskilda resultaten blir goda för helheten. I Europa kan man hoppas på samordning och gemensam strävan i kampen när det gäller den östra halvan av unionen inom EU, och även när det gäller motsvarande inom EU:s politiska gruppsystem där den så kallade högerpopulistiska grupperingen utgör ett friskt inslag.

I Sverige finns det en hel del försvårande omständigheter när det gäller aktiv kamp mot det onda. Främst här är det ytterst svaga svenska civilsamhället och dess bristfälliga ekonomi – ett resultat av etthundra års samhällsomvandling i socialistisk riktning, den massiva PK-dominansen inom alla former av medier utanför alternativmedierna på nätet, den i Norden unika och rigida svenska flockmentaliteten och svenskarnas omvittnat tafatta politiska förmåga. Hur det står till hos de två miljonerna utlänningar i Sverige i det avseendet är svårt att veta, men vi lär få en hint i samband med årets valrörelse och allmänna val, genom det nya partiet Nyans och dess uppträdande på scenen.

Hursomhelst måste den effektivt organiserad kampen mot Det Nya Onda komma igång på allvar nu, för det är både ytterst angeläget och mycket bråttom. Vårt land lider särskilt mycket av PK-paralysen, den globalistiska ekonomin och dess skuldfilosofi, kulturmarxismen, woke-flummet, radikalfeminismen, rasifieringen, smygsocialismen, myndighetsaktivismen, statspropagandan, identitetspolitiken, Det Stora Klimatbedrägeriet och den gigantiska pandemibluffen. Den vidriga globalisthydran bedövar och åderlåter Sverige och svenska folket dagligen, och det är ingen överdrift att säga att den också skördar dödsoffer dagligen i vårt härjade land.

För alla seriösa dissidenter i Sverige är prof. em. Karl-Olov Arnstberg en av flera givna hövdingar i kampen mot det onda, enligt min mening.

https://morklaggning.wordpress.com/2022/01/15/social-formatering/

Invandring och mörkläggning

I ett närmare 90 minuter långt samtal mellan den belgiske psykologen Mattias Desmet och den amerikanske filosofen Aubrey Marcus diskuteras frågan om en befolkning kan masshypnotiseras. Svaret blir, knappast förvånande, att det inte bara går utan att det sker om och om igen. Det finns ett antal begrepp som refererar till det som sker: masspsykos, grupptänkande, hjärntvätt, kollektiv hypnos etc. Det som används i det här samtalet är engelskans mass formation, som jag här översatt till dels massformatering, dels social formatering. Formatering är en bra beteckning, även om den känns lite ovan. Jag associerar till hur man formaterar en hårddisk, så att den kan förses med rätt program för den uppgift som man vill att den ska utföra.

Det är inte så att de klyftigaste klarar sig bättre i en massformateringsprocess utan den drabbar alla typer av grupper. Vi vet inte vad det är som gör att…

Visa originalinlägg 1 825 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s