Socialdemokraternas antisemitism och kryptoislamism förstör Svenska Kyrkan.

Socialdemokraterna har inte och har aldrig haft något intresse för Svenska Kyrkan som kyrka eller trossamfund. Intresset är helt och hållet riktat mot kyrkans materiella och finansiella tillgångar, dess trovärdighet som gammal institution och propagandaredskap samt att utnyttja dess hjärntvättade och PK-marinerade personal för egna syften.

Vanja Lundby-Wedin och Jesper Eneroth är lika religiösa som två lyktstolpar, så deras uppgift i kyrkoledningen är istället av politrukkaraktär. De är helt enkelt där som ett slags klerikala politiska kommissarier, med uppgift att upprätthålla det korrekta politiska tänkande i allmänhet och det egna socialdemokratiska partiintresset i synnerhet.

Socialdemokraterna behöver helt enkelt kyrkan som del av sin sociopolitiska propagandamaskin, men också som redskap för att uppfylla sin pakt med Muslimska Brödraskapet, en pakt som innebär att partiet främjar Brödraskapets intressen mot att Brödraskapet producerar väljare åt partiet.

Socialdemokratiska partiet, dess ledning, medlemmar och sympatisörer, har under hela sin existens hyst antisemitiska föreställningar, som emanerar och faller tillbaka på kommunistiska/socialistiska vanföreställningar om den ”judiska kapitalistkonspirationen” och ”världsjudendomen”, som man delade med sin kusin nationalsocialismen. Tendens var starkare under åren 1889-1946, men försvagades därefter fram till millennieskiftet, för att därefter öka och blomma ut ordentligt genom islamismens utbredning i Sverige från år 2000 och framåt. Det är inget konstigt med att antisemitismen ändrade karaktär även inom svensk socialdemokrati, genom inflytande från samarbetspartnern islamismen, då den islamiska antisemitismen är mer dogmatisk och aggressiv än t. o. m. nazismens.

Att medlemmarna i den tidigare svenska statskyrkan ska bekosta denna socialdemokratiska bulvanorganisations verksamhet och avlöna alla dess präster och lekmän, som inte är annat än förtäckta socialdemokratiska valarbetare, är ett himmelskriande groteskt missförhållande i ett sekulärt land.

Eftersom vi inte längre har en statskyrka kan en genomgripande politisk ändring av regimen (en helt ny sorts regering) i landet inte avhjälpa kyrkans prekära situation. Det kan bara de kvarvarande förnuftiga röstberättigade medlemmarna i Svensk Kyrkan. Tyvärr har det svenska kyrkovalet extremt lågt valdeltagande, något som enbart gynnar de listiga och välorganiserade socialdemokratiska femtekolonnarna och deras kryptoislamistiska vapendragare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s