För sin överlevnad behöver Sverige ett riktigt gediget systemskifte.

Om Moderaterna skulle leda ett eventuellt regimskifte är det inget riktigt systemskifte. Det är ännu för tidigt att avgöra vem av Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven som orsakat Sverige störst skada under de senaste sexton åren. Det kommer nog krävas 20-30 års forskning och utredning innan det slutgiltigt kan avgöras. Dessa år är de absolut sämsta för Sverige under hela efterkrigstiden. För att M skulle kunna spela en roll i sammanhanget krävs att man byter ut hela partiledningen och hela riksdagsgruppen.

Ett verkligt systemskifte kräver för det första att Sd får åtminstone tio procent fler röster i valet – det är fortfarande en öppen fråga om partiet verkligen bara fick 17,53 % – som bekant slocknade ju Valmyndighetens centraldator mitt under valnatten 2018 – så den frågeställningen är fortfarande aktuell precis som i USA. För det andra måste Medborgerlig samling och Aktion för Sverige samt helst även partiet Nix to the Six ta sig in i Riksdagen.

En annan faktor som också har betydelse är hur det går för det islamistiska partiet Nyans i valet. Går det bra för partiet sker det i huvudsak på socialdemokraternas bekostnad, vilket betyder att det rödgröna klustret (V-S-C) försvagas, vilket i sin tur gynnar ”den andra sidan”. Den beteckningen måste man använda då det skulle vara svårt att skapa ett gemensamt namn för M+Kd+Sd+MED+AfS+NtS.

Med intill visshet gränsande sannolikhet kommer partierna L och Mp att få lämna Riksdagen vid valet i år. Det betyder att det i det blocket bara finns tre partier kvar, nämligen det kryptoleninistiska V (tidigare Vänsterpartiet Kommunisterna och Sveriges Kommunistiska parti), det statsbärande S (Socialdemokratiska Arbetarepartiet, som de facto kontrollerar statsförvaltningen, behärskar Svenska Kyrkan och styr de svenska fackföreningarna) och slutligen det PK-populistiska och islamistvänliga C (Centerpartiet tidigare Bondeförbundet och idag ett urbant neoliberalt globalistparti i Milton Friedmans anda). Denna udda och oheliga allians har en enda sak gemensamt, nämligen den totala och ograverade politiska makten över landet Sverige, den svenska staten och det svenska folket.

Vinner denna sataniska treudd valet i september är Sverige slut som industrination, välfärdsland och västerländsk demokratisk stat. Det är helt enkelt det som står på spel i det svenska ödesvalet 2022.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s