Det svenska ödesvalet 2022.

Troligen är det mera sannolikt att valresultatet 2018 i Sverige riggades eller manipulerades. Det hjälper inte om vi får hit valobservatörer från OSSE eller andra, för dessa kommer att finnas i vallokalerna men inte inne i statens tekniska bunkrar exempelvis Valmyndigheten och Skatteverket.

Man bör observera att det inte är t. ex. politiker från Socialdemokraterna som sköter eventuellt fusk eller manipulationen, utan statsanställda tjänstemän tillhörande Den Djupa Statens (DJS) korrumperade legioner av infiltratörer – ett system noggrant uppbyggt under de senaste femtio åren av PK-utveckling – där man kan göra jämförelse med PK-nätverken Hilda och Ruben inom svenskt rättsväsende.

Det kan låta fantasieggande och radikalt, men när det gäller att övervaka och genomlysa den svenska statliga valadministrationens tekniska apparat, tror jag att det bara är världens skickligast anonyma it-hackare som kan lyckas med den uppgiften och säkra bevismaterialet efteråt.
I det sammanhanget får man inte glömma bort att The Deep State i USA helt enkelt sprängde AT&T:s teknikhub i Nashville, Tennessee och utplånade därmed alla möjligheter att säkra spåren efter valfusket med valmaskinerna mot Donald Trump.

En sak som inte har belyst alls i Sverige är att ett parti som ställer upp i det svenska valet i år sannolikt inte kommer att utsättas för manipulation av DJS, och det är partiet Nyans. Om den svenska utomparlamentariska oppositionen (läs svensk dissidentrörelse) är beroende av världsledande it-hackare i frågan, så är inte Nyans det. Detta parti kan få hjälp av motsvarande sorts skickliga it-tekniker (statliga hackare) från regimerna i Turkiet, Iran och/eller Saudiarabien.

En sak är i alla fall helt klar. Om det förelåg en stor risk för valfusk och annan manipulation vid valet 2018, är det ett intet mot motsvarande risk i årets val. Det svenska PK-etablissemanget – regeringen, MSM, Den Djupa Staten och valda delar av 7-klövern har haft utvecklingen emot sig under de fyra gångna åren. Ute i kulisserna väntar MED, AfS, Nix to the Six och framför allt Nyans, och på Internet är den svenska alternativrörelsen starkare än någonsin trots alla censurövergrepp och odemokratiska metoder från stat och tech-jättar.

Det kanske inte förefaller så på ytan, men 2022 års allmänna val är en ödesstund för Sverige som västerländsk demokratisk stat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s