Sverige bör lämna EU för sin egen skull.

Det handlar ju inte längre om att Sverige och hela EU:s näringsliv kör ned i ett träsk av byråkrati och tvivelaktiga dogmer, utan att EU tyst och sakta gradvis glider in i en globalistisk överstatlig diktatur behärskad av de cirka etthundra rikaste västerländska oligarkerna – löst sammanhållna i vad som brukar kallas NWO (New World Order) – som har Klaus Schwab, World Economic Forum (Davos-klubben), som sammankallande.

Sverigedemokraterna bör verka för ett svenskt utträde ur unionen, eftersom denna utvecklats till något helt annat än ursprungligen avsett, och för att dess negativa utveckling fortsätter att accelerera i oönskad riktning.

Det kan låta som science fiction just nu, men en dag kan det ha blivit omöjligt (olagligt) för ett land/medlem att kunna utträda ur det som tidigare var en union av självständiga stater. Här vill jag påstå att det är mer sannolikt att hända här i vår världsdel än i t. ex. USA, där alla femtio stater fortfarande äger rätten – och kommer att äga rätten – att utträda ur den unionen.

I Bryssel anses ju britterna vara en sorts lantisar som inte begriper särskilt mycket, och framför allt inte sitt eget bästa, men jag tror att britterna var kloka nog att utträda av rätt skäl – nämligen för att kunna bevara sitt oberoende och sin suveränitet som nation. Ingen form av ekonomiskt välstånd eller annan sorts välfärd kan ersätta den människans dyrbaraste ägodel – friheten!

Sverige bör nogsamt observera de östeuropeiska medlemsländerna och deras åtgärder och beslut. Länder som Polen, Ungern, Tjeckien och andra är de som troligast kommer lämna unionen näst efter Storbritannien, och Sverige bör för sin egen skull söka samarbete med dessa länder, i syfte att forma en ny stark och frihetlig handelsunion utan politiskt korrekt globalistisk överstatlig agenda.

Men det går ju inte att göra så länge vi har en totalt NWO-styrd regering (något den själv verkar helt omedveten om) och en majoritet av oppositionen utgörs av vettskrämda, halvsocialistiska PK-höns som är rädda för sina egna skuggor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s