Hoppet om Sverige kan slockna den 11 september 2022.

Det enda som kan hejda den av KOA (Karl-Olof Arnstberg) här beskrivna femtioåriga utvecklingen av Sverigesyndromet är ett regimskifte i höst.

Sker inte detta har landet troligen knappa tio år kvar innan en social, ekonomisk och politisk samhällskollaps är ett faktum.

Under de senaste tio åren har en drastisk ökning av förfallstakten ägt rum som en följd av skenande inkompetens och eskalerande politisk korrekthet, vilket ger en synnerligen dyster prognos för kommande decennium.

Det svenska ödet kan emellertid också påskyndas om landet blir angripet militärt som en följd/fortsättning av Ukrainakriget. Av alla europeiska länder har Sverige de absolut sämsta förutsättningarna att försvara sin suveränitet och sitt oberoende, med undantag för några få småstater på Balkan.

https://morklaggning.wordpress.com/2022/03/20/sondagskronika-sverigesyndromet/

Invandring och mörkläggning

Jag hoppas att läsarna gör sitt bästa för att sprida denna krönika. I dag publiceras den på svenska och nästa söndag kommer en engelsk version. Våra politiker bör inte ostört till omvärlden få fortsätta med att sprida bilden av Sverige som en väl fungerande humanitär stormakt.

Stockholmssyndromet syftar som bekant på att kidnappningsoffer solidariserar sig med kidnapparna, mot polisen som ska befria dem. Sverigesyndromet innebär att en nations regerande politiker och opinionsbildare på väljarnas uppdrag sätter det egna landets intressen och den egna befolkningens trygghet och välfärd i andra hand. Det blir viktigare att ta sitt ansvar för att ”hjälpa världen”, det vill säga att axla rollen av en humanitär stormakt. Sverigesyndromet betyder att ansvariga politiker i allmänna val ges fortsatt förtroende av väljare, som vilseförts av medierna.

Sverigesyndromet visar upp samma förhållningssätt som utmärker stockholmssyndromet – en form av malplacerad solidaritet. Ett konkret exempel:

Polismordet på George Floyd i…

Visa originalinlägg 2 278 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s